Zoknicsipesz

  Rendezés: 
A zoknicsipesz a feledékeny háztartások megmentője! Zoknicsipesszel összepárosítva mosható minden zokni, nincs több keveredés, unalmas válogatás, fél pár zoknik kallódása. Vannak olyan okos kis eszközök – tudom, nem nagy dolgok, de mégis a mindennapi kényelmedet szolgálják. Szerezz be egy készlet zoknicsipeszt, és ezzel meg is oldottad a mosás, könnyű zokni párosítás problémáját. Anyaga erős és strapabíró műanyag, így a zoknicsipeszeid hosszan fognak szolgálni téged. Ne felejts el zokni párosító csipeszt venni, és rend lesz a zoknijaid, sőt a család összes zoknija között!

Roddy Zoknipárosító csipesz
Roddy Zoknipárosító csipesz
  3 850 Ft

Lapozás:
1


Zoknicsipesz


A Zoknicsipesz minden háziasszony álma.A családok mosási szokásainál az egyik legnagyobb problémát a különböző méretű zoknik szét válogatása majd újbőli összepárosítása jelenti minden gyermekes családanya számára. Ezen hívatott segíteni a zoknicsipesz amely időt és rengeteg energiát megspórol minden zokni mosásnál.Próbálja ki és és boldog lesz, hogy ezekután mennyire gyorsan fog működni ez a folyamat. Próbálja ki most!Családi csomagunk 4 kúlönböző színt egyenként 10 db ot tartalmaz mely akár egy 4 fős család részére is ideális megoldás!

Harisnyák
Rólunk
Üzleteink
GY.I.K.
Vásárlási Információk
Adatkezelési tájékoztató
Hírlevél leiratkozás
ÁSZF
Elérhetőség
Stylist blog
Márkák
Regisztráció
Mérettáblázat
Harisnya üzletünkben nemcsak színes vagy modern női harisnyákat találhatsz, de elegáns és szexi harisnyák, leggingsek, combfixek széles választékát is.
Gyere be valamelyik harisnya szaküzletünkbe és válogass kedvedre a divatos harisnyanadrágok és leggings -ek közül!
A kiszemelt divatos darabot megrendelheted online is harisnya webáruházunkban.
Áruházunkban található még pamut zokni és kompressziós harisnyanadrág is. - Kedvező országis kiszállítással rendelhetsz online!