Rólunk


1994 BEN ALAPÍTOTTUK VÁLLALKOZÁSUNKAT. Ekkor megnyitottuk első Harisnya üzletünket melyet azóta 22 további üzlet megnyitása követett. Ezt az üzlethálózatot segítette folyamatosan bővülő  árukészletünk és a kifejezetten zokni és harisnyanadrágokra specializálódott szakmailag kiválóan képzett csapatunk! 

Webáruházunk folyamatosan fejlődik és mindent elkövetünk hogy az online vásárlásnál is azt  a szakmai profizmust és bizalmat képviseljük amit sikerült az  üzlethálózatunkban kiépíteni a sok-sok törzsvásárlónknál.
A kiváló termékeken és a Kedves Vásárlók precíz, lelekiismeretes kiszolgálásán túl hölgy vásárlóinknak szeretnénk segíteni Stylist blogunk segítségével a színek, frizura, smink  és a  harisnyák  világába elkalauzolni őket.
Az aktuális trendek folyamatos követésével és olasz szakmai stábbal igyekszünk a legmagasabb színvonalon kielégíteni vásárlóink igényeit.

A Harisnyaexpressz célja: Elégedett, boldog, csinos és önbizalom teli vásárló legyél.
Köszönjük a bizalmadat.

A Harisnyaexpressz team.

Happy Shopping.Harisnyák
Rólunk
Üzleteink
GY.I.K.
Vásárlási Információk
Adatkezelési tájékoztató
Hírlevél leiratkozás
ÁSZF
Elérhetőség
Stylist blog
Márkák
Regisztráció
Mérettáblázat
Harisnya üzletünkben nemcsak színes vagy modern női harisnyákat találhatsz, de elegáns és szexi harisnyák, leggingsek, combfixek széles választékát is.
Gyere be valamelyik harisnya szaküzletünkbe és válogass kedvedre a divatos harisnyanadrágok és leggings -ek közül!
A kiszemelt divatos darabot megrendelheted online is harisnya webáruházunkban.
Áruházunkban található még pamut zokni és kompressziós harisnyanadrág is. - Kedvező országis kiszállítással rendelhetsz online!