Kompressziós Harisnyanadrág

  Rendezés: 
Kompressziós harisnyanadrág, mely láthatatlanul őrzi lábaid ereinek épségét! Előzd meg a combon, vádlidon, boka fölött kialakuló csúnya és veszélyes visszeres elváltozásokat. Egy szép és divatos kompressziós harisnyanadrág egész napos kényelmet könnyebb mozgást garantálhat abban az esetben, ha még csak kisfokú a visszeresség. Nem orvosi eszköz,hanem egy hasznos és praktikus divatcikk. Nadrág alatt is észrevétlenül hordható. Kíméli, pihenteti, összefogja a lábat, támogatja a láb ereit és segít megakadályozni a vénás pangást. Ha estére beledagad a lába a cipőbe, ezzel a kompressziós harisnyával kényelmesebbé teheti. Ha repülőre ülsz,vagy hosszabb útra mész vonattal, busszal, viselj kompressziós harisnyanadrágot egész nap! Legyen néhány csinos és kényelmes kompressziós harisnyanadrág a gardróbodban, hogy lábaid megkapják azt a törődést, ami jár!

Marilyn Relax 50 den Nagyméretű kompressziós harisnyanadrág
Marilyn Relax 50 den Nagyméretű kompressziós harisnyanadrág
  2 650 Ft
Marilyn Relax 50 den kompressziós harisnyanadrág
Marilyn Relax 50 den kompressziós harisnyanadrág
  2 300 Ft
Emy Relax 40 40 den Nagyméretű kompressziós harisnyanadrág
Emy Relax 40 40 den Nagyméretű kompressziós harisnyanadrág
  3 400 Ft
Emy Relax 40 40 den kompressziós harisnyanadrág
Emy Relax 40 40 den kompressziós harisnyanadrág
  3 200 Ft

Lapozás:
1


Kompressziós Harisnyanadrág


A kompressziós harisnyával a visszér kialakulása ellen Nem kell megvárni amíg a visszerek kialakulnak és az egészséged is veszélyeztetik, hanem időben gondolni kell a segítségre. Nagyszerű kompressziós harisnyák, kompressziós zoknik, amelyek nem csak pihentetik a lábat, hanem kényelmesek és divatosak is. Folyamatosan talpon vagy, elég nap a számítógép előtt ülsz és a lábad nem mozog? Itt az idő, hogy gondolkozz azon, mit lehetne tenni az egészség megőrzése érdekében. Egy kompressziós harisnyát mindenképpen érdemes beszerezni, amely természetesen nem gyógyászati segédeszköz, de segítenek az alsó végtagok megfelelő vérellátásában. Sok esetben a mozgáshiány egy sok problémához vezethet, amelynek az egyik kellemetlen velejárója a visszér kialakulása. Mindez természetesen nem csak esztétikai-, hanem komoly egészségügyi probléma is. Ne várd meg a komolyabb bajok kialakulását, hanem tegyél meg mindent ezek megelőzése érdekében és a kompressziós harisnya egyszerűen beszerezhető. Nem kell hatalmas árakra gondolni, hiszen mindenki számára elérhetőek a legcsinosabb modellek is, amelyek nem csak nadrág alá, hanem akár szoknyával is hordhatóak. Fiatal vagy még és nádszálvékony, de mégis szeretnél tenni valamit annak érdekében, hogy az egészséged ne csak egy múló állapot legyen, hanem több évtized múlva sem kelljen a visszér problémákkal szembe nézni? Akkor nincs más teendőd, mint beszerezni egy kompressziós harisnyát vagy zoknit és viselni, ezzel is nagyon sokat tettél a jelenlegi állapotod megőrzése érdekében. Egyszerű segítség, amely mindenki számára elérhető.

Harisnyák
Rólunk
Üzleteink
GY.I.K.
Vásárlási Információk
Adatkezelési tájékoztató
Hírlevél leiratkozás
ÁSZF
Elérhetőség
Stylist blog
Márkák
Regisztráció
Mérettáblázat
Harisnya üzletünkben nemcsak színes vagy modern női harisnyákat találhatsz, de elegáns és szexi harisnyák, leggingsek, combfixek széles választékát is.
Gyere be valamelyik harisnya szaküzletünkbe és válogass kedvedre a divatos harisnyanadrágok és leggings -ek közül!
A kiszemelt divatos darabot megrendelheted online is harisnya webáruházunkban.
Áruházunkban található még pamut zokni és kompressziós harisnyanadrág is. - Kedvező országis kiszállítással rendelhetsz online!