Lurex Harisnyanadrág

  Rendezés: 
LUREX HARISNYANADRÁG, Lurex harisnyanadrág a legújabb trend - megállíthatatlan a csillogás az idén. Már nem csak kis kiegészítők, nem csak pulóverek és ékszerek ragyognak, a csillogós harisnyanadrág 2013-ra meghódította a világot. Legyen arany, vagy ezüst, fekete, vagy metálos, az alkalmi harisnyák tündökölnek, mint egy ékszerként mutatva lábaidat! Széles kínálatú lurex alkalmi harisnyáink között sok különlegességet találsz, sőt nagyobb méretekben is kaphatók. Csillogós harisnyanadrágban azonnal elegáns és szexi leszel!

 Combnál lurex csíkos harisnyanadrág
Combnál lurex csíkos harisnyanadrág "5512"
  2 500 Ft
Trasparenze Podalirio 20 den harisnyanadrág fekete-piros lurexszel
Trasparenze Podalirio 20 den harisnyanadrág fekete-piros lurexszel
  2 990 Ft
Pamela Mann Lurex harisnyanadrág
Pamela Mann Lurex harisnyanadrág
  3 700 Ft
Pamela Mann Barokkos lurex harisnyanadrág
Pamela Mann Barokkos lurex harisnyanadrág
  3 700 Ft

Lapozás:
1


Lurex Harisnyanadrág


LUREX HARISNYANADRÁG, Különleges alkalomra különleges fekete lurex harisnyanadrág. Kiemelkedően sokféle alkalmi harisnyanadrágot tartunk, hogy minden ruhához megtaláld az, ami oda való. Egyszínű ruhákhoz a csillogós harisnyanadrágot ajánljuk, mely mint egy ékszer öleli körbe a lábaidat. Minden szem az alkalmi harisnyádra tapad, te leszel a buli egyik sztárja. Tánc közben csillogós harisnyád szikrázik a lépésektől. Fekete harisnyanadrág sem lehet unalmas, találd meg azt a fazont és árat, amire gondoltál. Alkalmi lurex harisnyanadrágot csakis a Harisnyaexpressztől!

Harisnyák
Rólunk
Üzleteink
GY.I.K.
Vásárlási Információk
Adatkezelési tájékoztató
Hírlevél leiratkozás
ÁSZF
Elérhetőség
Stylist blog
Márkák
Regisztráció
Mérettáblázat
Harisnya üzletünkben nemcsak színes vagy modern női harisnyákat találhatsz, de elegáns és szexi harisnyák, leggingsek, combfixek széles választékát is.
Gyere be valamelyik harisnya szaküzletünkbe és válogass kedvedre a divatos harisnyanadrágok és leggings -ek közül!
A kiszemelt divatos darabot megrendelheted online is harisnya webáruházunkban.
Áruházunkban található még pamut zokni és kompressziós harisnyanadrág is. - Kedvező országis kiszállítással rendelhetsz online!