Mintás Combfix

  Rendezés: 
Mintás combfixben ellenállhatatlanul divatos és hódító lehetsz, vagy éppen a kislányos oldaladat tudod megcsillantani. Vajon hogy állna, ha a szoknyádból kivillanna a combfix harisnyádat tartó csipkeszalag? Vajon hány szem akadna meg rajtad? Fordíts figyelmet minden olyan kis részletre, amire a nagy átlag nem, mert Te különleges vagy és ezt meg is tudod mutatni! A mintás combfix nem mindennapi, átlagos hölgyeknek való, hanem egyéniségeknek, akik ruházatukkal, megjelenésükkel szemben igényesek és játékosak. Próbáld ki, hogy melyik mintás combfixben érzed magad igazán remekül! Ha mintás combfixet hordasz, az egész megjelenésed magabiztosságot, szexis kis pimaszságot sugall, olyan leszel, aki tudja, hogy ellenállhatatlan és meg is szerzi, ami jár neki! Egész évben, minden alkalomra találsz harisnya webshopunkban különleges és egyedi mintás combfix harisnyákat. Télies, meleg, vagy, csipkés combfix, amit csak szeretnél! Engedd meg, hogy ötleteket is adjunk: egyedi mintákkal nyomott színpompás és különleges combfix kínálatunk világszínvonalon is megállja a helyét, a tervezői fantázia tobzódik a színekben és ezek mind a Te lábadat teszik csodálatossá. Mintás combfix harisnyát minden alkalomra találsz nálunk, válogass bátran!

Adrian Artemis de Lux 20 den combfix
Adrian Artemis de Lux 20 den combfix
  3 000 Ft
 Dahlia 20 den Nagyméretű combfix
Dahlia 20 den Nagyméretű combfix
  3 990 Ft
Adrian Dominique hátul pöttyös csipkés combfix
Adrian Dominique hátul pöttyös csipkés combfix
  3 360 Ft
 Halálfejes combfix '2079'
Halálfejes combfix '2079'
  2 100 Ft
 Necc csipkés combfix fűzővel '2078'
Necc csipkés combfix fűzővel '2078'
  2 400 Ft
 Hátul keresztbe csíkos csipkés combfix '2120'
Hátul keresztbe csíkos csipkés combfix '2120'
  2 400 Ft
 Pöttyös csipkés combfix '2106'
Pöttyös csipkés combfix '2106'
  2 100 Ft
 Piros masnis szexi csipkés combfix '2111'
Piros masnis szexi csipkés combfix '2111'
  2 400 Ft
 Masnis combfix '2033'
Masnis combfix '2033'
  2 100 Ft
 Óriás lyukú necc combfix '2122'
Óriás lyukú necc combfix '2122'
  2 100 Ft
 Combnál gumis epres combfix '2082'
Combnál gumis epres combfix '2082'
  2 100 Ft
Ballerina Mintánál lurexes csipkés combfix  212
Ballerina Mintánál lurexes csipkés combfix 212
  4 800 Ft

Lapozás:
1
2
3
4
5
6
Következő »


Mintás Combfix


Különleges Divat és Mintás Combfixek Széles Választéka! A combfix szó hallatán mindenkinek az érzési, csipkés modellek jutnak eszébe, amelyek némelyekben kedves emlékeket, pajzán álmokat vagy éppen a megbotránkozást váltanak ki. Ma már természetesen semmi sem ennyire fehér vagy fekete, hiszen a combfix választék is egyre nagyobb, így ebben a kavalkádban megtaláljuk a kihívó darabok mellett, a szolid, kényelmes modelleket is, amelyek a mindennapokat is jelenthetik. A combfix harisnya minden nőnek, lánynak egyszerűen hordható, itt nem beszélhetünk korhatárról, hiszen a nyári forróságban sokkal jobb választás, mint a kissé meleg harisnyanadrág. Egy izgalmas, különleges darabot szeretnél a jeles eseményre vagy a mindennapokat szeretnéd kényelmesebbé tenni? Mindkét esetben a legjobb helyen jársz, hiszen a hatalmas kínálatban mindenki megtalálja azokat a darabokat, amelyek minden szempontból megfelelnek az ízlésének. Ne habozz, hanem lépj be a harisnyák birodalmába, ahol nincs lehetetlen. Miért éppen combfixet válassz? A kérdés jogos, de a válasz is roppant egyszerű, mert csak a lábat takarja és sokkal szellősebb, kényelmesebb viselet és az egyszerű és mintás modell kedvelői is találnak az ízlésüknek megfelelőt. Természetesen egy pillanatig sem szabad megfeledkezni férfi társainkról, akik bizonyára nem tudnak izgalmasabbat, mint a combfix fölött kivillanó női láb, amely igazán bódító. Nem kell a nagyszüleink idejében divatos bonyolult „harisnyatartó szerkezetekre” gondolni, mert a mai modellek tapadó csipkés rögzítésűek, így kényelmesek és nem mindig a helyükön maradnak.

Harisnyák
Rólunk
Üzleteink
GY.I.K.
Vásárlási Információk
Adatkezelési tájékoztató
Hírlevél leiratkozás
ÁSZF
Elérhetőség
Stylist blog
Márkák
Regisztráció
Mérettáblázat
Harisnya üzletünkben nemcsak színes vagy modern női harisnyákat találhatsz, de elegáns és szexi harisnyák, leggingsek, combfixek széles választékát is.
Gyere be valamelyik harisnya szaküzletünkbe és válogass kedvedre a divatos harisnyanadrágok és leggings -ek közül!
A kiszemelt divatos darabot megrendelheted online is harisnya webáruházunkban.
Áruházunkban található még pamut zokni és kompressziós harisnyanadrág is. - Kedvező országis kiszállítással rendelhetsz online!