Férfi lábfejnélküli harisnyanadrág

  Rendezés: 
A hölgyek számtalan alkalommal viselnek kizárólag csak nadrág alatt lábfejnélküli harisnyanadrágot, azt is csak hideg időszakban. Mért gondolnánk azt, hogy a férfiak kevésbé fázósak? Sportolóknak ( kerékpárosok, futók,sielők stb.) hideg kültéri munkát végzők számára vagy egyszerűen csak a hidegre érzékenyebbeknek rendkívűl előnyös ruhadarab a slicces lábfejnélküli harisnyanadrág. A férfi hosszú szárú alsó, praktikus és ésszerű viselet. Főként azoknak, akik télvíz idején megakarják védeni magukat a kifázástól és más egészségügyi problémától! Hideg időben a legjobb választás minden férfi számára!

 Férfi thermo lábfejnélküli harisnyanadrág
Férfi thermo lábfejnélküli harisnyanadrág
  4 400 Ft

Lapozás:
1


Férfi lábfejnélküli harisnyanadrág


Férfi slicces lábfejnélküli harisnyanadrág. Hideg ellen Sportolóknak ( kerékpárosok, futók,sielők stb.) kültéri munkára, a legelőnyösebb ruhadarab. A férfi hosszú szárú alsó, praktikus és ésszerű viselet!

Harisnyák
Rólunk
Üzleteink
GY.I.K.
Vásárlási Információk
Adatkezelési tájékoztató
Hírlevél leiratkozás
ÁSZF
Elérhetőség
Stylist blog
Márkák
Regisztráció
Mérettáblázat
Harisnya üzletünkben nemcsak színes vagy modern női harisnyákat találhatsz, de elegáns és szexi harisnyák, leggingsek, combfixek széles választékát is.
Gyere be valamelyik harisnya szaküzletünkbe és válogass kedvedre a divatos harisnyanadrágok és leggings -ek közül!
A kiszemelt divatos darabot megrendelheted online is harisnya webáruházunkban.
Áruházunkban található még pamut zokni és kompressziós harisnyanadrág is. - Kedvező országis kiszállítással rendelhetsz online!