Lábszármelegítő

  Rendezés: 
Lábszárvédő, lábszármelegítő nélkül nem is vagy az idén igazán divatos! Színes, mintás, csizmához, bakancshoz hordható lábszármelegítők élénk színekben, vagy feketében, ami csak a ruhádhoz illik. Válassz többet is, hiszen lábszármelegítő szoknyához és nadrághoz is jól illik! Ja, és nem is lehet kinőni…

 Lábszármelegítő
Lábszármelegítő
  2 900 Ft
 Gyapjú Lábszármelegítő
Gyapjú Lábszármelegítő
  2 200 Ft
 Lábszármelegítő
Lábszármelegítő
  1 700 Ft

Lapozás:
1


Lábszármelegítő


A lábszármelegítő praktikus és divaros kiegészítő, amivel a kedvenc harisnyanadrágunkban sem fogunk fázni a hidegben. Minihez, vagy rövidnadrághoz télen is kiváló és bohókás, de kedvenc csizmánk szára is sokkal melegebb, ha lábszármelegítőt veszünk fel. Puha, meleg anyagból, divatos, színes lábszárvédő kapható, de az örök kedvenc, a fekete lábszármelegítő is mindig ott van a készletben, amit nem csak a hölgyek hordanak, hanem nadrág alá bakancshoz sok férfi is. Tekintsd meg lábszármelegítő kínálatunkat, de siess, mert itt a tél!

Harisnyák
Rólunk
Üzleteink
GY.I.K.
Vásárlási Információk
Adatkezelési tájékoztató
Hírlevél leiratkozás
ÁSZF
Elérhetőség
Stylist blog
Márkák
Regisztráció
Mérettáblázat
Harisnya üzletünkben nemcsak színes vagy modern női harisnyákat találhatsz, de elegáns és szexi harisnyák, leggingsek, combfixek széles választékát is.
Gyere be valamelyik harisnya szaküzletünkbe és válogass kedvedre a divatos harisnyanadrágok és leggings -ek közül!
A kiszemelt divatos darabot megrendelheted online is harisnya webáruházunkban.
Áruházunkban található még pamut zokni és kompressziós harisnyanadrág is. - Kedvező országis kiszállítással rendelhetsz online!