Harisnya Blog: Sztárok, Hírek, Divattanácsok


Hogy viseljük csinosan a leggingset?


Rengeteg leggingset kínálunk és minden stílusban megtalálod azt, amire szükség van. Sokszor kérdezik, hogy mi az idén a legdivatosabb? Nos, azt kell modjuk, hogy a leggings egy olyan ruhadarab, amelyet minden stílus kedvelői be tudnak illeszteni a ruhatárukba, csak a viselési módon és a kiegészítőkön múlik. Minden korosztály és méret számára kényelmes és divatos. Mégis összeszedtünk néhány jótanácsot, amit legging viseléskor érdemes betartani:

Ragyogj, mint a sztárok: az új, fémes divat a harisnyákat is elérte


Úgy tűnik, idén nem kell télig várni ahhoz, hogy megérkezzen az ilyenkor szokásos csillogó, fémszíneket használó trend. A sztárok már most metálos anyagokba bújtak, mi pedig örülünk, mert ez egy remek alkalom arra, hogy akár egy csillogó kövekkel kirakott divat leggingsel, rátétmintás harisnyanadrággal is feldobhassuk a ruhatárunkat.


Királynői pompa gyöngyös necc harisnyában


Alexander McQeen őszi-téli kollekciója az Erzsébet kor Anglia teljes pompáját felvonultatta. A gyöngyökkel és plasztikus mintákkal kirakott harisnya kiemelt szerepet kapott, érte a híres abroncsos szoknyák is megrövidültek, láttatni engedve a vastag platform és botsarú cipőket is.


Ez a legújabb divat Hollywoodban: mintás harisnyát hordanak a sztárok


Újabb őrület hódít Hollywoodban. Úgy tűnik, végre a dögösebb stílusukról ismert hírességek is felfedezték, hogy nem csak az lehet szexis, ami mélyen dekoltált vagy combig sliccelt, néha egy-egy ruhadarab bájossága teszi az egész megjelenést szemtelenül pikánssá. RebeccaFerguson és Kiera Chaplin is a bájos masnis verzió mellett tették le a voksukat, ami egy csipet franciás beütéssel is bír – nem csoda, hogy utóbbi egy párizsi galériában megrendezett bulira vette fel a csinos fehérneműt.

Hollywood harisnyaviselete avagy kövessük a sztárokat ?


Kinek áll jobban? Paris Hilton és Rihanna ugyanabban a merész harisnyában pózolt A sztárvilág két bajkeverője megmutatta hogyan kell, és hogyan tilos hordani egy csinos és szexis harisnyát. A combfixet és hosszú harisnyakötőt imitáló szexis darabon valószínűleg Rihannának és Paris Hiltonnak is megakadt a szeme, és mindketten le is csaptak a különleges fehérneműre. Ezzel még nem is lenne baj, hiszen ez egy fiatalos, merész és szexis harisnya, ami mindkettőjük személyiségéhez illik, de Rihannának, akit egyébként nemrég a legjobban öltözött hírességek közé is beválogattak, most nem igazán sikerült eltalálnia, mi illene egy ilyen harisnyához. Az arany, a farmer, a zászló és a szőrme egy kicsit már sok együtt, pedig ez a harisnya önmagában is elég karakteres. Ha mindez nem lenne elég, az énekesnő ezt az összeállítást egy menő londoni étteremben viselte. Persze, kicsi volt az esély, hogy összefut az anyakirálynővel, de szerencse is, hogy ez nem történt meg, mert szegény Erzsébet valószínűleg infarktust kapott volna az inkább fesztiválra illő szerelés láttán. Hát, Rihanna sosem arról volt híres, hogy betartja a szabályokat. A Hilton-vagyon örökösének már sokkal jobban sikerült eltalálnia, mi is illene egy ilyen szexi harisnyához, és jóval visszafogottabb, de dögös bőrruhát választott hozzá, amikor egy filmpremier utáni afterparty-ra érkezett egy Los Angeles-i nightclubba. Paris Hiltonon így szépen érvényesült a merész mintájú harisnyanadrág, aminek a fekete bőr egy kicsit rockos, femme fatale-os jelleget adott, ami így tökéletes választás volt egy puccos, de laza bulira. Szerinted kinek állt jobban a harisnya? Az elegáns, de szexis Paris Hiltonnak, vagy a szabályokat felrúgó Rihannának?

Elindult oldalunk


Elindult oldalunk a Harisnyaexpressz webáruháza, megőrizve a régi értékeket és tapasztalatokat, új kedvezményekkel és kényelmi funkciókkal.

Szolgáltatásaink:
- Party Fotó
- Akció értesítő
- Divat tanácsadás
- Online vásárlásOldalak:

[ 1 ]  
Harisnyák
Rólunk
Üzleteink
GY.I.K.
Vásárlási Információk
Adatkezelési tájékoztató
Hírlevél leiratkozás
ÁSZF
Elérhetőség
Stylist blog
Márkák
Regisztráció
Mérettáblázat
Harisnya üzletünkben nemcsak színes vagy modern női harisnyákat találhatsz, de elegáns és szexi harisnyák, leggingsek, combfixek széles választékát is.
Gyere be valamelyik harisnya szaküzletünkbe és válogass kedvedre a divatos harisnyanadrágok és leggings -ek közül!
A kiszemelt divatos darabot megrendelheted online is harisnya webáruházunkban.
Áruházunkban található még pamut zokni és kompressziós harisnyanadrág is. - Kedvező országis kiszállítással rendelhetsz online!